(Android/iOS) The Tower - Idle Tower Defense cheaty na nekonečné primogemy
Mar 16, 2022 23:18:09 GMT 10
Post by roughtabmegela on Mar 16, 2022 23:18:09 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ The Tower - Idle Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, vždy ji hraji, abych zabil čas, ale nikdy to nevyjde, rychle se stane návykovou, budete hrát hodiny, než si konečně uvědomíte, že jím skutečně jste.Přál bych si, aby bylo více nepřátel, a také když upgradujete drobné vizuální úpravy vaší věže, byly by také opravdu pěkné, ale upřímně si na tuto hru nemám stěžovat, je skvělá, zábavná a jednoduchá. Edit: Doporučení do hry, co takhle nepřítel, který by se rozdělil na menší nepřátele?
Vaše herní aplikace na mě hodně zamrzala a v těch nejhorších chvílích, jako když hraji turnaj nebo turnaj, poté klikněte na video pro bezplatné drahokamy nebo když kliknu na video získat více coinů a mnoho dalších. Vložil jsem peníze do této hry, pokud bude mrznout ve špatný čas, už ode mě nedostanete hotovost.
Zábavná hra se spoustou možností upgradu, jsem si jistý, že existuje způsob, jak ji hrát s nejvyšší efektivitou, ale baví mě to, co dělám
Zábavná nečinná hra, jakmile se naučíte nejlepší postup upgradu dovedností, budete postupovat rychleji. Měl jsem problém, který tým podpory rychle vyřešil, což mě potěšilo.
Vynikající rovnováha mezi hraním her a dobou sledování reklamy. Rozumné ceny za odstranění reklam, pokud jsou příliš rušivé. Dobrá hra s vynikající výplatou na grind.
Tato hra je opravdu jednoduchá. Trochu jednoduché, jinak bych tomu dal 5 hvězdiček. Hra potřebuje malá vyskakovací okna, která podrobněji vysvětlí každou dovednost. Stejně jako bezplatný upgrade dovednosti. Je to procentuální změna za vlnu za zabití za každých 50 zabití nevím a hra vám to neřekne, jedna z obranných dovedností by mohla být také lépe vysvětlena, vložte ji do hry a místo toho jí dám 5 ze 3
Velmi pomalý postup, miluji myšlenku odemykání hry s cenou, tato hra ji stanovuje na 50 $, což je nechutné. 5 $ by bylo dobré, koupil bych to.
Dnes ráno jsem hru otevřel a nyní nenačte žádné z mých uložení z cloudu. Neplatím znovu, abych dostal všechny bonusy, které jsem měl. Odinstalováno, dokud nebude tento problém vyřešen.
Miluji tuhle hru. Připomíná mi to jednu z mých oblíbených flashových her, dokonalou věž z dávných dob. Jediným problémem je, že když nehrajete, neexistují žádné nečinné odměny. Možná je tu něco, co mi chybí, protože v názvu je napsáno idle tower defense. Pokud najdu nějakou nečinnou odměnu, okamžitě aktualizuji na 5 hvězdiček.
Milujte hru a super zábavu, jediné, co bych si přál, aby měla, byly samostatné věže, které si můžete zakoupit. Nejsem si jistý, jestli už ano, ale stále je to příjemné.
Prostě není zábavné hrát. Důkaz něčeho tam, ale příliš drsné. Zisky se cítí neovlivnitelné pro množství času, které trvalo, než je získat.
Zdá se, že je s tím spojeno příliš mnoho drcení, než se tato hra začne bavit. Možná, že kdyby existovala jediná výhoda, ze které byste si mohli vybrat, aby vás ještě trochu posílila, něco, co byste mohli změnit a vyzkoušet různé výhody, tak to s kartami dělají, ale vyžaduje to větší váhu.
Pomalé tempo hry a jediné kliknutí mimo hru mohou zavřít aplikaci a zničit hodinový běh. Takže jsem nucen zůstat v aplikaci déle než hodinu, pokud chci postoupit dále.
Říká, že je to nečinná hra, ale pokud vidím, není. Opravdu pomalý postup pro hodně aktivní hry.
Dovolte mi předeslat, že hraní této hry mě velmi baví. Je minimalistický, přesto ostrý a čistý. Uživatelské rozhraní je jednoduché, ale za cenu určité srozumitelnosti informací. Tento inkrementální aspekt vytváří jeden zážitek z GRINDY, který byl pro mě příjemný, ale některé jiné by mohl odradit. Moje největší stížnost a důvod pro hodnocení pouze 3/5 hvězdičkami je nedostatek možnosti migrovat své nákupy z jednoho zařízení do druhého. Nainstaloval jsem si aplikaci do tabletu, ale musím hrát bez multiplikátoru, se kterým hraji v telefonu. Byl jsem ochoten za tuto položku zaplatit 10 dolarů, protože mám pocit, že by tato hra mohla stát za to (nebo možná trochu víc), ale nejsem ochoten zdvojnásobit nákup, jen abych měl stejnou věc na jiném zařízení. To ve skutečnosti přináší otázku, že pokud upgradujete svůj telefon na nový, přijdete o až 50 dolarů trvalých prémiových upgradů na novém zařízení? Pravděpodobně by bylo rozumné přidat nějakou integraci Google, abyste mohli sdílet své nákupy prostřednictvím více zařízení. Jen myšlenka.
Zábavné a návykové, ale potřebuje více akcí a rozmanitosti. Také delší hudební smyčka.
Dobře vyvážený postup na úrovni. Není to rychlá hra na maximální úrovni. Musíte mít strategii útoku, abyste vydrželi. Jednoduché a zábavné.
Je to velmi příjemná hra, která mi nespaluje reklamy do krku. Baví mě, že je to moje volba. Opravdu příjemná hra! Děkuji.
Ze začátku to byla docela zábava, pak se to rychle stalo drsným a nudně se opakujícím. Nemyslím si, že by se to mělo nazývat „nečinná hra“, protože ke spuštění musí být nad vším ostatním. Pokud musíte udělat něco jiného, hru to buď pozastaví, nebo ji zavře. Většina nečinných her, které jsem hrál, taková není. Dokonce jsem šel do nastavení aplikace, abych se ujistil, že může běžet na pozadí, ale ani to nefungovalo.
The Tower - Idle Tower Defense სიმულაცია xrai
Zajímavý 1denní zážitek, ale lineární/mělká hra dělá ze všeho pecku. Během prvního týdne jsem vše vyčerpal.
Platit za výhru a nudné. Zkoušel hrát asi hodinu. Hra je super pomalá a pomalá. Nemá cenu zkoušet vybrat další výplatu za výhru v mobilní hře.
Můžeme dostat rakety? Možná je to více důvodů k upgradu zdraví, než se jen urážet? Myslím to vážně, jako by se celá vaše hra změnila v nekonečné vylepšování vašeho útoku. Je to stále v pohodě, ale od úrovně 9 už nemůžete ani vážně chtít investovat do obrany, když zemřete, když se boss konečně dostane přes váš útok, nebo náhodný útočník.
Přídavky jsou nechutně dlouhé. Jako 30 sekund vynuceného „zkuste mě prosím“ následovaných dalších 10 sekund zírání na statický obrázek, abyste dostali x. Ostatní mobilní hry Prostě si koupím verzi bez reklam, která se mi líbí, a líbí se mi tato, ale opravdu 12 $? Ne, díky.
The Tower - Idle Tower Defense Simulación iezl
Hodně jsem se bavil a vkládal jsem do této hry velké naděje, dokud jsem nezjistil, že postup je uzamčen za turnajovým hodnocením a pokud nejste výplatní prase, jste SOL.
10/10 Prakticky bez závad. Má úžasnou relaxační hudbu, mnoho útočných vylepšení, obranných vylepšení a další bonusy k vylepšení. Bráníte jedinou věž a můžete získat záložní zbraně, abyste svou věž ještě více bránili. V každém jednotlivém kole si můžete koupit upgrady a získáte trvalou měnu (zdarma) na trvalé upgradování své věže. Mnoho různých výhod k odemknutí, jako je multishot, extra zdraví, rychlá palba, větší poškození atd. Ukládání do cloudu však VŮBEC nefunguje. Stále 10/10
Zdá se, že vzali inkrementální/nečinnou flashovou hru „The Perfect Tower“, vykuchali ji a pak hru neuvěřitelně zpomalili, aby prošla. Z toho, jak se pokrok za posledních pár dní cítil, mám pocit, že bych to buď musel hrát měsíc (nebo platit peníze), abych skutečně dosáhl nějakého slušného pokroku a vstoupil do stavu, kdy mohu „nečinit“.
Bomber Friends 動作 ytge
Ahoj. Přestaňte mazat mé recenze a opravte své věci. Pokud skutečně dokážete opravit svou chybu, která způsobuje, že lidé zůstávají offline, i když jsou připojeni ke stabilnímu internetu, změním svou recenzi na vyšší hodnocení hvězdičkami. Zatím jsou to celkem 3 týdny, co jsem poprvé měl tento problém.
To je v pořádku. Velmi nekonzistentní je můj hlavní problém. Můžete zemřít na vlně 40 nebo na vlně 4, i když si koupíte stejná vylepšení jako normálně. Věci jsou velmi rozporuplné až do bodu, kdy ani nevím, jak poškození nepřátel funguje. Zasáhne mě jeden a ztratím jedno zdraví a pak mě zasáhne další ze stejného nepřítele a ztratím většinu svého zdraví. Je to velmi zvláštní, zvláštní, nekonzistentní a přál bych si, aby to fungovalo trochu lépe a možná rychleji než nyní.
Nemůžu se dostat přes vlnu 10, takže 1 hvězda trvale. Mohlo to udělat zatracených 5 let a odvést v tom lepší práci.
Příliš drsné, což by nebylo tak špatné, až na to, že se hratelnost nikdy nemění. Také nulový nečinný aspekt hry a velmi málo dokumentace toho, co různé upgrady dělají, zejména tajemný „zájem“. Není to špatný koncept, jen špatně provedený.
Hraji už několik dní a dostal jsem se na úroveň 40. Připadá mi to jako ztráta času. Upgradovací systém má příliš mnoho možností za velmi malé až téměř žádné odměny. Odměna/upgrady jsou menší než 1%, takže po několika hodinách broušení a max. kolem 2%. Poté je to prostě příliš drahé na to, abychom dostali tak málo na oplátku. Je to jako zaplatit 10 dolarů za 2 haléře. Vynásobte to krát téměř 20 různými možnostmi a v této hře se nikam rychle nedostanete.
Pokrok Ježíše Krista je tak pomalý. A peníze, aby to šlo rychleji, je přehnané. Existuje pouze jedna skladba, která se ve smyčce zobrazuje. Sound fx nefunguje (s21 ultra)... Uživatelské rozhraní je ultra základní... Tato hra je jako když se student naučil dělat hru a chce brzy vydělat peníze.
Startuje příliš pomalu a upgrady jsou drahé, pokud nezaplatíte. Čistě drsná povaha po vás žádá, abyste zaplatili
Hra je úhledná, ale ztráta na umístění v turnaji, protože hra zamrzla na vlně 715, je naprosto hrozná. Opravdu neexistuje způsob, jak v případě havárie pokračovat tam, kde jste skončili? Edit: snížení mého hodnocení. Dnes jsem otevřel svou hru, abych zjistil, že VŠECHNY MŮJ POKROK BYL VYMAZÁN. Nemám důvod pokračovat ve hře, když všechen čas, který do ní vložím, lze bezdůvodně vymazat. Byl to zábavný žrout času, ale to je nakonec všechno, plýtvání mým časem.
Opravdu chci tuto hru milovat, ale potřebuje TLC. Drcení je neskutečné. Jako někdo, komu nevadí grind, je prostě příliš mnoho grindu na velmi malý pokrok. Přírůstky jsou extrémně nízké na dobu, kterou trvá jejich upgrade. Nečinný... chybí mi výběr herního režimu? Není tu mnoho nečinného.
Je to trochu pomalé, ale také se to upravuje. Líbí se mi, že je to hra a ne jen postupná nečinnost. Myslím, že budoucí aktualizace vypadají slibně, protože nedávno byl přidán nový obsah a díky tomu jsou turnaje platnější než vychloubání. Pokud se vám tato hra opravdu líbí, jděte do toho a kupte si bez reklam, skončíte hromaděním diamantů jen pro ty extra sloty pro karty/upgrade a ušetří vám to spoustu času. Navíc to není špatná hra na podporu. Těšíme se na jeho vývojovou budoucnost.
Bylo to v pohodě, dokud neudělali všechny věci, které meleš, ke koupi. Za výhru doslova zaplaťte. Odinstalováno.
Takže jsem si koupil oba startovací balíčky za deset a 40 $, když jsem otevřel hru, multiplikátor mincí to neodráží. Tento problém nevyřešil ani nový upgrade. Takže jsem ztratil téměř všechny své upgrady, jak je mohu získat zpět
Utratil spoustu peněz, jak ztratil veškerý pokrok. Nepodařilo se obnovit nákupy. A nemohl jsem získat náhradu přes google
Zábavné, ale ne dobře vysvětlené, mnoho možností uvádí název možnosti jako popis, prostě to nedává smysl
Tohle by mohla být dobrá hra. Má ale velmi omezený obsah skrytý za velmi pomalým a obtížným postupem. Jen málo z upgradů je skutečně užitečných, ostatní jen žerou měnu, aniž by vraceli jakýkoli výstup. Možná později, pokud by vývojáři investovali více práce do toho, aby to bylo zajímavé.
Obnovili svůj uložený soubor přes váš cloud. V podstatě je to jen kus smetí, pokud jste jim zaplatili za žádné reklamy, abyste je smazali.
Zakoupen epický/startovací balíček a deaktivované reklamy. Věnujte tomu dobrý tucet hodin a hrajte celé týdny. Dnes jsem to otevřel a všechno je pryč, upgrady, které jsem si koupil s drahokamy, jsou pryč, všechno, za co jsem utratil fyzické peníze, je pryč. Už nebudu hrát, pokud budu mít každý měsíc šanci, že prostě prohraju všechno, dokonce i to, za co jsem zaplatil v hotovosti.
Dobrá Tower Defense hra, kterou kazí skutečnost, že na vyšších úrovních hry trvají hodiny, během kterých vše, co děláte, občas stisknete, abyste udrželi telefon vzhůru a upgradovali jednu statistiku.
Dobře, ale provedl jsem nákup ve hře, který jsem hrál, pak jsem aktualizoval hru a pak byly všechny moje nákupy a pokrok pryč