Post by roughtabmegela on Mar 16, 2022 22:53:41 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ LingoDeer - Learn Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LingoDeer - Learn Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти на необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ LingoDeer - Learn Languages 2022 version ▞▞▞
Давайте розберемося з цим. Мені дуже сподобався цей додаток. Дивовижним був той факт, що вони мали платну модель, але все одно могли надавати безкоштовні уроки. А потім він піддався тому ж, що ми бачимо всюди... Великий і чудовий платний екран. Це розбило моє серце. Я буду пам’ятати додаток за те, що він мені дав, а це було зовсім небагато. Але тепер, коли ви відгородили вміст стіною, нам доведеться розлучитися. Не те, щоб це все так дорого, але якось принципово.
LingoDeer - Learn Languages Təhsil jlri
Як і більшості людей, мені дуже сподобалася ця програма, але швидко виявив, що я не зможу продовжити, якщо не розблокую решту уроків, передаючи смішну суму грошей. Якби це було трохи дешевше, я міг би подумати про це, але я не можу платити 100 доларів за програму, коли існує така велика конкуренція, яка робить те саме.
Lingodeer подарував мені чудовий досвід. Граматика, вимова чудові.. найкраща програма для вивчення нових мов... дійсно рекомендую... за винятком того, що вона продовжує працювати разом із преміумом... що дуже важко. В іншому випадку це найдивовижніший додаток.
Оновлення: будьте обережні, якщо ви платите за цю програму, вони змусять вас платити ще один рік, навіть якщо ви скасували підписку!! Попередній огляд: Програми для вивчення мови взагалі жахливі. Цей не ідеальний (для російської мови), але його можна використовувати. Оновлення: подальші уроки жахливі, багато помилок і помилок перекладу. Справді розчаровує.
Я вважав цю програму чудовою програмою для вивчення корейської мови, якщо не моєю улюбленою програмою, але я був дуже розчарований, побачивши, що можу зробити лише два уроки безкоштовно. Я з нетерпінням чекала отримати повні поглиблені уроки корейської мови, але я зміг зробити лише перші два без необхідності платити. Я пропоную зробити більше уроків безкоштовними. Я б повністю завантажив цю програму знову, якби уроки не були за величезною платою.
Перші два уроки, які я зробив, були чудовими і працювали дуже добре, і я був щасливий, що нарешті знайшов безкоштовну програму (я не можу дозволити собі платити за програми), яка працювала так добре, але я пішов почати урок, а потім додаток вирішив розповісти Мені довелося платити 20 фунтів стерлінгів на рік, що я робив без жодного попередження, тож тепер я витрачав свій час, записуючи речі, і навіть не доберусь до фінської. 😡😡 Додаток має хороший потенціал, але він дуже дорогий. Було б краще, якби ви могли зробити більше, не сплачуючи.
Цей додаток спочатку був чудовим. Це було безкоштовно, і тепер я змушений придбати членство, щоб продовжувати користуватися їхніми послугами з порадами щодо навчання. Служба підтримки не змогла мені допомогти, я спустошений, що це сталося з додатком. Тому я їм 3 зірки замість 5.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 моя любов
Зміст дійсно хороший! Мовлення робиться людиною, а там уроки граматики та пояснення. На жаль, інтерфейс складний у використанні, кнопки занадто малі, мають бути кольори та жирний/курсив, щоб підкреслити те, що від мене очікують і що таке вправа. Крім того, сьогодні користувачі пробують різні програми, тому можливість «підскочити» на відповідний рівень буде конкурентною перевагою. Але якість тут! Анти-дуолінго.
Мені так сподобалася ця програма спочатку, вона здавалася гарною, але через деякий час з'явилися проблеми! Я не можу повністю завантажити пристрій через помилку програми, що я повинен перевірити свій Інтернет! Але це не з мого інтернету! А також я не можу оновити цю програму, щоб вирішити цю помилку, тому що в останній версії вони хочуть преміум, я не можу її заплатити! Я живу в Ірані і маю багато проблем із оплатою цієї премії!! Що мені робити?!!!
Cool Cool Cool
У мене була ця програма раніше на моєму старому телефоні, і вона все ще дозволяє мені перейти до наступного уроку, коли я пройшов попередній урок.Але цього разу, коли я завантажив це на свій новий телефон і закінчив урок національності, це більше не дозволить мені продовжити, тому що я завжди натикався на стіну їх пропозиції (підписки). Це вже не безкоштовно? Потім я маю видалити це :/
Чудово, мені це подобається 😍😍 це допомагає мені вивчити так багато мов.
LingoDeer - Learn Languages Ta’lim xja
Цей додаток дуже простий у використанні і допомагає навчатися швидше, ніж інші програми, дуже корисно, дуже глибоко вчить 👍
Чому я більше не можу вчитися з програми, якщо я не є преміум-учасником. Це найбільше засмучує. Раніше я навчався на цьому, і раптом він показує преміальний символ на всьому, і коли я торкаюся, щоб дізнатися, він показує сторінку преміум-членства. Просто дратує. Дуже поганий додаток. Не встановлюйте.
Якщо ви шукаєте спосіб уникнути оплати, НЕ завантажуйте цю програму. Після розділу алфавіту та національностей це не дозволяло мені більше робити уроки. Це постійно намагалося змусити мене заплатити. Мені було набагато краще з Duolingo, принаймні вони роблять оплату лише за бажанням.
Дуже цікава методика вивчення різних мов.Розробники цієї гри дуже постаралися.Хвалю!❤
так можливо було перевести на російську чи українську
Я купив преміум, використовуючи японську. Вчора він боровся з тим, що аудіо та зображення не відображалися. Унеможливлює проходження рівнів. Речення досить нудні в порівнянні з конкурентами ("це не стілець, а стіл" ...). Це речення грубе: я сенсей. Чому всі приклади про чоловіків? Я був би вдячний, якби жінок більше згадували в цьому додатку. Я хотів би мати можливість пропускати уроки, які я знаю, замість того, щоб робити 11 уроків, які я розумію, щоб пройти 1 урок, якого я не знаю.
Я вивчав іспанську в Duolingo, але мій найкращий друг сказав, що Lingodeer краще. Тож я завантажив це, і це ВІДСУДНО! Я знав, що це буде платна програма, але чому, в біса, це не написано ніде в інформації про додаток? Я рекомендую не завантажувати це і завантажити Duolingo!
По суті, ви повинні заплатити відразу після першого уроку, якщо ви хочете продовжити, а ціни шалені. Особисто не варто. Я намагався пройти курс японської мови, і він дає вам змогу вивчати алфавіт і національності (що, на мою думку, включає лише 4 національності для початку), а звідти буквально все це є частиною підписки. Мабуть, я виправдав свої надії.
Я почав вивчати корейську мову за допомогою цієї програми, і це, безумовно, найкраще, що я знайшов. Вимова є найкращою та найприроднішою, яку я знайшов у будь-якому веб-сервісі чи програмі. Я не хочу вчитися неправильно, і LingoDeer дає мені найбільший спокій, оскільки я вчу хорошу дикцію та побудову речень! Дякую команді LingoDeer! 👍
Мені подобається додаток. Це блискуче за змістом.Як багато хто вже згадував, це набагато краще, ніж Duolingo. Уроки більш глибокі. Моя проблема - платний екран. Тільки 2 безкоштовні уроки, перш ніж змусити вас платити? Не у всіх є на це гроші. Друга моя скарга полягає в тому, що я не можу зберігати дані з одного місця в інше. Я використовував програму на своєму робочому iPad, усі ввійшли в систему. Коли я підійшов до свого телефону, жоден з уроків, які я проводив, не був зареєстрований. Я не отримав xp і мені довелося переробляти уроки.
Хоча програма гарна, але єдине, що я маю отримати преміум, щоб продовжити після 1-го рівня!? Я ненавидів це, принаймні, воно повинно давати уроки до 20-го рівня, я захоплююся цим додатком і сподіваюся, що ви внесете зміни, якщо не хочете поганих рейтингів і менше завантажень 😒
Дуже непогана прога)))
Чи звикло б без грошей? Будь ласка, дозвольте мені навчитися без даремної трати грошей. Чому б вам не додати рекламу та не видалити її для преміум-класу?
Використовуємо для вивчення корейської мови. Чудово підходить для початківців. Простий у використанні та зберігає ваш прогрес.
Я знайшов одну помилку, сподіваюся, що її можна виправити. У курсі mandrin1 зривається заключний урок (3-й розділ здоров'я, урок 4). Після 5 вправ програма аварійно завершує роботу і перестає реагувати. Через це я не можу закінчити курс mandrin1, який я б дуже хотів.
Я вивчаю корейську. Думала буде важко, насправді дуже легко і зрозуміло. Головне вивчити алфавіт і запам'ятати написання букв. За 2 дні я навчилася читати по складам 😄😄Програма не важка і цікава . Єдиний мінус це те , що навчання на англійській. А так супер! Усім рекомендую!!!💞
Якось сумно, що зараз нам доводиться платити за більшість вмісту. Раніше у мене був цей додаток, і більшість уроків були безкоштовними. Я хотів би, щоб вони створювали рекламу замість обов’язкової підписки.
Не зрозуміло, принаймні мені, як завантажити клавіатуру. Я б хотів не все одно. Загалом, це непогана програма, і зрештою вона безкоштовна. Це майже так само, як і будь-яке інше безкоштовне мовне додаток, у випадковому стилі, у ньому є елемент мови, але його важко почути. Я б рекомендував як доповнення, але він не може бути справжнім мовним курсом.
це чудова програма для вивчення мов. Я дуже люблю цю програму.Дуже корисний додаток для тих, хто хоче швидко вивчити будь-яку мову
хороший додаток і дуже детальний граматик, який робить його досить легким для вивчення, але мене дуже дратує. Я щойно вивчаю 1 урок корейської, а після цього на другому уроці його показують buy our premuim жаргон, це справді дратує мене так сильно, що їх 90, і нам залишається тільки вивчити, і після цього він показує пропозицію buy premuim...це єдина причина я поставив 1 зірку та причину видалити його, інакше це точно, що ця програма заслуговує 5 зірок...
Мені подобається, як навчає ця програма, але платити? чому ви не можете розміщувати такі оголошення, як duolingo, щоб користувачам не доводилося платити? будь ласка, виправте це якомога швидше, тому що я дійсно хочу вивчити корейський. якщо ви виправили це, будь ласка, напишіть мені. якщо ти робиш добро, то добро повернеться до тебе. допоможіть мені, я не хочу переходити на duolingo
Blocky Car Racer - racing game Трке ikr
Я успішно виконав один модуль, але коли я намагаюся перейти до наступного, з’являється оголошення, яке не зникає. Немає способу вийти з оголошення, воно просто залишається вгорі, і єдине, що ви можете натиснути, це придбати преміальну версію програми. Я звернувся до служби підтримки понад тиждень тому, але нічого не отримав.Я намагався оновити та видалити, але ця проблема продовжується.
Чудовий додаток. Трохи більше зосереджені на правописі, ніж я б хотів. Це не дозволяє пропускати уроки, що засмучує, якщо ви приходите з деякими попередніми знаннями. Тестування є варіантом, але його сукупне оцінювання, а не на основі окремих уроків.
Я більше не можу вчитися. Присягаюся, я віддаю перевагу перегляду реклами, ніж передплаті на те, що колись було безкоштовним. Удачі, сподіваюся, ви отримаєте необхідну підтримку. Найменше, що я можу зробити, це рекомендувати цей додаток людям, які можуть за нього заплатити. Дякую за уроки, які я міг вивчити 💞
Це був дуже хороший додаток, у мене він був деякий час, а потім видалив. Я вирішив знову почати вивчати іспанську мову, тому перезавантажив її. Але коли у мене було, виявляється, тепер потрібно платити, щоб отримати всі уроки зараз. Зараз трохи розчарований. (так, я перечитав це, я розумію, що вам потрібно отримати гроші та інше, продовжуйте молоти, брати)
Велике 감사합니다 розробникам, лінгвістам, дизайнерам і всім хто має відношення до розробки та підтримку додатків. Я дуже задоволена додатком і раджу його всім хто цікавиться вивченням мов. Також користуюсь LingoDeerPlus. Продовжуйте в тому ж дусі!
Повинна бути можливість вимкнути наочність. Наприклад, після того, як я зрозумію фразу, її слід прочитати мені, а потім попросити мене перекласти, а не постійно бачити картинку чи складати речення по частинах. Чудова програма, але через деякий час складність перестає збільшуватися.
Я поставив йому 3 зірки, оскільки середніх 2,5 зірок немає. Колись було добре, коли було безкоштовно.Не зрозумійте мене неправильно, я використовував цю програму, щоб побачити, чи рекомендую її іншим, хто хоче вивчати японську мову, оскільки я не новачок. Але тепер вони хочуть грошей за інформацію, яку можна легко знайти в Інтернеті безкоштовно. Якщо ви так сильно хочете вивчити таку мову, як японську, в Інтернеті є багато безкоштовних ресурсів. Є навіть pdf-файли книг, які використовуються для навчання японської мови. Є відео на YouTube та багато інших програм. Звичайно, вони можуть бути розроблені не так, як lingoleer, щоб дитина могла грати з ним. Але якщо ви серйозно навчаєтесь, то просто приділіть час і зусилля, щоб переглянути інші безкоштовні ресурси в Інтернеті. Навіть якщо ви заплатите за цей додаток найбільше, ви отримаєте від нього максимум учня початкової школи. Вільність приходить від наполегливої роботи та практики. Якщо у вас є гроші, які можна розкидати, пограйте з цим додатком.
Ця програма чудова, але вона НЕ БЕЗКОШТОВНА. Я студент і не маю банківського рахунку.Я не можу купити преміум, я думаю, що ви повинні поставити опцію для розблокування всіх уроків, переглядаючи рекламу. Це буде дуже зручно для мене та всіх інших людей, які не можуть придбати преміум, ДЯКУЮ НАперед
Я покращив свою корейську мову в цій програмі, дякую
Особисто мені подобається ця програма, але я придбав новий пристрій, і коли я намагаюся увійти в обліковий запис за допомогою підписки, він каже «одну хвилину, будь ласка», і завантажується вічно. він ніколи не закінчився, і я навіть чекав на ніч, але я все ще не можу ввійти.
Колись було дивовижно. Тепер ви отримуєте 1 вступний урок, і все за платним екраном. Попередження теж немає. Я буду радий продовжувати користуватися додатком, якщо є платна підписка на такі речі, як завантаження уроків для використання в автономному режимі, підказки, допомога експертів тощо. Я розумію, що реклама не допомагає з доходом, але платний екран не привабить людей до програми . Розробники швидко відповідають на відгуки, але більше піклуються про гроші, ніж про утримання користувачів. Memrise має преміум, але не ховає курси за платним екраном.
Деякий час я використовую Дулінго, щоб самостійно вивчати німецьку мову. Хоча я розумію, що вам потрібні гроші, щоб забезпечити послуги, це абсурд. Ви робите один набір уроків, і він просить вас заплатити. Цей величезний платний доступ вимагає забагато. Я буду дотримуватися Дулінго, який дозволяє мені безкоштовно вивчати мову, яку я хочу вивчити.
Дуже розчарований цим додатком. У світі розмовляють багатьма популярними мовами, і ця програма має допомогти вам «вивчати мови», однак для людей, які говорять англійською, є лише 10 мов, які потрібно вивчити. Якщо ви шукаєте програму для вивчення «менш розмовних» мов, це не той!
Найкращий додаток для вивчення корейської мови, кращий, ніж Duolingo, легші уроки для початківців і чіткіша вимова.
Чудова стратегія індивідуального вивчення мов.