(Android/iOS) ESPN Player - Europe, ME, Africa \u0026 Asia odomknúť (zvýšiť tokeny)
Mar 16, 2022 22:47:37 GMT 10
Post by roughtabmegela on Mar 16, 2022 22:47:37 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ ESPN Player - Europe, ME, Africa \u0026 Asia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ESPN Player - Europe, ME, Africa \u0026 Asia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (zvýšiť tokeny) ▞▞▞
▞▞▞ ESPN Player - Europe, ME, Africa \u0026 Asia 2022 version ▞▞▞
Kde je tlačidlo prenosu? Prečo tiež nemôžu byť špeciály dostupné vo filmovej sekcii, napríklad Trieda, ktorá zachránila trénera K bola odvysielaná v sieti ACC, ale nenachádza sa vo filmovej sekcii? Prečo tiež ľudia s predplatným ESPNPlayer nemôžu mať prístup k ostatným aplikáciám ESPN, ktoré majú špeciálne ponuky? Okrem tej dobrej aplikácie.
úžasné
ESPN Player - Europe, ME, Africa & Asia ספורט col
Táto aplikácia je skutočne najhoršia, živé hry nemožno sledovať, musíte sa prihlásiť pomocou prehliadača, aby ste získali úplný obsah. Ani sa neobťažujte plytvať 3 sekundami, ktoré trvá inštalácia tohto s***
V mojej oblasti nedostupné...
Dobrá aplikácia otg
Dobre zaujimave
Kolesiraji stiahnite si espn payer
Nie je k dispozícii vo Philadelphii. Existuje nejaká aplikácia, ktorá mi umožní streamovať 2019 F1? Bolo to také jednoduché, keď mal FOX vysielacie práva, ale ESPN musela zasiahnuť a všetko pokaziť.
Podvod
Nie je k dispozícii v mojej oblasti
Výborná aplikácia a obsah
Super
Po ročnej prestávke som to skúsil znova a je smiešne, že problém zamŕzania streamu počas reklamných prestávok nebol vyriešený.
ESPN Player - Europe, ME, Africa & Asia ספורט col
Zaregistroval som sa na mesačnú bezplatnú skúšobnú verziu, no nepodarilo sa mi prihlásiť (napriek tomu, že používam správcu hesiel). Nemôžem tiež získať zákaznícky servis a zastaviť automatické platby. Strašné. Nie ste si istí, čo robiť.
ESPN Player - Europe, ME, Africa & Asia खेल wwe
Ani sa neobťažujte stiahnuť si túto aplikáciu, je zbytočná
Sledovanie na veľkej obrazovke cez Chromecast fungovalo skvele. Video-audio synchronizácia streamov by však mohla byť lepšia. Teraz sa prúd každých pár minút na niekoľko sekúnd zastaví. Nepozerateľný. Skontroloval všetky sieťové pripojenia a znova nainštaloval. Žiadny úspech. Zruší predplatné, pretože je bezcenné.
Úžasné ☝️😌
Video a zvuk alebo nie sú synchronizované (približne 10 sekúnd), takže sledovanie je naozaj zlé. Normálne sa vyrieši po vypnutí a reštartovaní, ale nie nedávno a častejšie. Žiada ma, aby som sa prihlásil z času na čas a nie je možné pokračovať v pozeraní, aby som mohol ľahko nadviazať na to, čo ste predtým sledovali. Fantastický obsah, ale veľmi zlý systém na hranie a pozeranie. Strata zákazníka kvôli tomu.
Veľmi slabý, vyhľadávač obsahu je zbytočný
ESPN Player - Europe, ME, Africa & Asia खेल wwe
Pri prenášaní do Chromecastu sa CELÝ ČAS vypína
Nová obrazovka reklamnej prestávky je hlasná a nepríjemná. Pri používaní Chromecastu stream zmrazí každú reklamnú prestávku. Musíte zastaviť a znova spustiť odovzdávanie.
Mám väčšinu podujatí NCAA, ktoré chcem. Super!
Nainštalované mysliac si, že získavam športovú spravodajskú sieť... namiesto toho som dostal hlúposť za čínsku propagandu a útlak ľudí v Hong Kongu. #FreeHongKong
Naozaj treba vyriešiť tento problém so synchronizáciou A/V – je zjavný už asi 6 mesiacov. Viem, čo sa stane 5 sekúnd predtým, ako to uvidím. Absolútne plytvanie peniazmi bolo moje predplatné. Ak to nebude čoskoro opravené, nebude sa znova prihlasovať
Skvelá aplikácia, veľa športov
Jedna z najhorších aplikácií, ktoré som skúšal v Android TV / Google TV. Pády, strašná použiteľnosť, extrémne pomalé a veľa problémov. Nenaučili ste sa nič z aplikácie Disney Plus?
Aplikácia nefunguje a pri streamovaní jej nepozerateľné koktanie a nekvalitné streamy.
Presne to, čo som hľadal, všetky moje vysokoškolské hry.
Hrozné, klikol som na odber, dovoľte mi úspešne nastaviť platbu cez Google Play, ale nedáva možnosť registrácie, len hovorí, že som prihlásený, ale nikdy som nevydal používateľské meno ani heslo, takže si môžu vziať peniaze, ale nemôžem sa prihlásiť a použiť nič, zákaznícky servis neexistuje, aplikácia je dobrá, ak by bola 1. apríla, ale inak mi ju nedovolí použiť, kvalitná súprava pre biznis s mnohými miliardami $$$$
Kedysi to bolo dobré pre futbal NCAA, ale zamrzne pri každej komerčnej brzde, keď je pochrómovaný, čo ho robí nepoužiteľným.
Väčšinu času je to v poriadku.
Najnovšia aktualizácia je ešte horšia. Žiadne trvalé upozornenie, po vypnutí sa stratí pripojenie k Chromecastu. Ďalšie problémy: žiadna funkcia histórie pozerania alebo pozerania neskôr, žiadny jednoduchý spôsob prepínania medzi živými hrami, žiadny spôsob filtrovania podľa konferencie, nemožnosť zaradiť tímy medzi obľúbené, hry Fox ACC sú k dispozícii na opakované prehrávanie, ale hry CBS SEC nie, niekedy to trvá niekoľko minút otvoriť, zlé rozlíšenie prenášania, zlá synchronizácia zvuku. Našťastie webová aplikácia pre stolné počítače funguje dobre, pretože je to hrozný produkt. Depresívne na použitie.
Быстрые Кроссворды на русском Worträtsel vlt